14 Ekim 2010 Perşembe

Uzay Dünya İnsan Belgeseli 2 - Karadelikler


İnsanlık büyük mutluluk içerisinde herşeyden habersiz. Görünmez canavarların güneşimizi bizden ayıracak, dünyayı darmadağan hale getirebilecek canavarların uzayın derinliklerinde olduğundan habersiz yaşıyoruz. Kainatın temel katilinin dünyası karadelikler. Derin uzayın karanlığında sırları açığa vuran işaretleri arıcaz. Bu öykü bir gün bizi yokedecek gücün öyküsüdür. BBC'nin bu belgesel filminde Sam Neill'in anlatımı ile uzayın görünmez tehlikesi olan ve yıldızları yutan karadeliklerin bir gün nasıl bizi yokedeceğini ve dünyanın sonunu nasıl getireceğini izleyebilirsiniz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

İşte 4 / 4 lük bilimsel bir belgesel. Her şeyi bilimle açıklamış , açıklayamadığını ise daha eldeki verilerle açıklanamayacağını itiraf etmiş. HARUN YAHYA belgeselleri gibi her veriri bilimle açıklamak yerine Allah öyle istediği için öyle olmuş diye açıklamamış.
Ne diyeyim darısı bizim başımıza. 100 ler ce yıl önce avrupa Hiristiyanlık merkezlerinin konturolünde karanlık çağlarını yaşarken ilim ve bilim orta asyada özelliklede mezepotamyada yapılıyordu. Sonra avrupa papazlarından kurtuldu ve bilmin merkezi oldu. Bizmi ne yaptık biz avrupanınm kurtulduğu papazları hoca yaptık şimdi biz karanlık çağlarımızı yaşıyoruz. Hertürlü bilimsel açıklamalarımızı hocalar( İmamlar ) yapıyor.

Yorum Gönder

Kategoriler

Son Gönderilen Belgeseller

İzleyiciler

İstatistikler


Web Stats Blog Directory & Search engine